سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه شاهد


1.

کاربرد برگی عصاره جلبک دریایی، سیلیسیوم و سلنیوم باعث بهبود خصوصیات رشدی و عملکرد گوجه‌فرنگی در بسترهای مختلف کشت بدون خاک می‌شود

صفحه 1-12
پیمان جلالی؛ حمیدرضا روستا؛ محسن خدادادی؛ علی محمدی ترکاشوند؛ مرضیه قنبری جهرمی

2.

اثرات کودهای مختلف و محلول‌پاشی اِل - فنیل‌آلانین بر عناصر غذایی موجود در اندام هوایی زوفا [Hyssopus officinalis L. subsp. angustifolius (Bieb.)]

صفحه 13-28
کاظم آقایی؛ عبدالله قاسمی پیربلوطی؛ امیر موسوی؛ حسنعلی نقدی بادی؛ عبدالمحمد محنت کش

3.

مطالعه دو ساله تاثیر تغذیه متعادل بر عملکرد، کیفیت و تحمل به تنش سرما در میوه پرتقال

صفحه 29-40
کاوه یاسینی؛ محمدجعفر ملکوتی؛ علی اسدی کنگرشاهی؛ سعید رودباری

4.

اثرات نیتروژن و روی بر کمیت و کیفیت میوه لیموشیرین (Citrus limettioides Tan.) روی پایه مکزیکن‌لایم (Mexican lime) در شرایط خاک آهکی

صفحه 41-56
سیدعبدالحسین محمدی جهرمی؛ عبدالحسین ابوطالبی جهرمی؛ وحید عبدوسی؛ علیرضا طلایی

5.

مطالعه کاربرد کود دامی و عناصر کم‌مصرف بر خصوصیات کمی و کیفی طالبی سمسوری (Cucumis Melo Var. Semsouri) در یک خاک آهکی

صفحه 57-72
محسن سیلسپور؛ حمید ملاحسینی؛ پیمان جعفری

6.

بهبود شاخص‌های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی گل لیلیوم (Lilium longiflorum) تحت تاثیر قارچ میکوریزا و فسفر

صفحه 73-84
موسی رسولی؛ یوسف سبحانی؛ زهرا موحدی

7.

بررسی وضعیت نیترات برخی صیفی و سبزیجات پر مصرف شهر کرمانشاه در زمستان

صفحه 85-98
ساره نظامی؛ اکرم فاطمی

8.

اثرات نیتریک‌اکسید بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی تحمل به تنش شوری کلریدسدیم در دو پایه گلابی Pyrodwarf و OHF69

صفحه 99-112
مهری یوسفی؛ لطفعلی ناصری؛ فریبرز زارع نهندی

9.

تأثیر نانوذرات دی اکسید تیتانیوم بر خصوصیات رشدی و جذب عناصر غذایی همیشه‌بهار تحت تنش کلرید سدیم

صفحه 113-128
مریم لشکری؛ محمد مقدم؛ احمد اصغرزاده؛ مریم تاتاری

10.

بهبود خصوصیات کمی و کیفی گیاه اسفناج با کاربرد سلنیوم و نانوذرات سبز سلنیوم

صفحه 129-144
محمد رضایی نیک؛ احمدرضا عباسی فر؛ بابک ولی زاده کاجی

11.

تأثیر محلول پاشی برگی اوره، سولفات روی و اسید بوریک بر کیفیت و غلظت آن عناصر در میوه کیوی‌فروت طلایی

صفحه 145-164
مهدی حسینی مهر؛ فرهنگ رضوی؛ ابراهیم عابدی؛ اصغر عبادی

12.

تاثیر سولفات پتاسیم بر عملکرد، اجزای عملکرد و برخی خصوصیات بیوشیمیایی گیاه مرزه (Satureja hortensis L.) تحت تنش خشکی

صفحه 165-182
نادیا رحیمی؛ فریبا محمدی فرد؛ محمد مقدم