سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه شاهد

رضایی نیک, محمد, عباسی فر, احمدرضا, ولی زاده کاجی, بابک. (1400). بهبود خصوصیات کمی و کیفی گیاه اسفناج با کاربرد سلنیوم و نانوذرات سبز سلنیوم. , 4(2), 129-144. doi: 10.22070/hpn.2022.15335.1158
محمد رضایی نیک; احمدرضا عباسی فر; بابک ولی زاده کاجی. "بهبود خصوصیات کمی و کیفی گیاه اسفناج با کاربرد سلنیوم و نانوذرات سبز سلنیوم". , 4, 2, 1400, 129-144. doi: 10.22070/hpn.2022.15335.1158
رضایی نیک, محمد, عباسی فر, احمدرضا, ولی زاده کاجی, بابک. (1400). 'بهبود خصوصیات کمی و کیفی گیاه اسفناج با کاربرد سلنیوم و نانوذرات سبز سلنیوم', , 4(2), pp. 129-144. doi: 10.22070/hpn.2022.15335.1158
رضایی نیک, محمد, عباسی فر, احمدرضا, ولی زاده کاجی, بابک. بهبود خصوصیات کمی و کیفی گیاه اسفناج با کاربرد سلنیوم و نانوذرات سبز سلنیوم. , 1400; 4(2): 129-144. doi: 10.22070/hpn.2022.15335.1158