سامانه مدیریت نشریات علمی دانشگاه شاهد

قاسمی, کامران, قاجار سپانلو, مهدی, حدادی نژاد, مهدی. (1398). تأثیر سیلیسیم بر غلظت عناصر غذایی، رنگیزه های فتوسنتزی و کیفیت میوه توت فرنگی رقم کاماروسا. , 2(1), 85-98. doi: 10.22070/hpn.2019.4607.1036
کامران قاسمی; مهدی قاجار سپانلو; مهدی حدادی نژاد. "تأثیر سیلیسیم بر غلظت عناصر غذایی، رنگیزه های فتوسنتزی و کیفیت میوه توت فرنگی رقم کاماروسا". , 2, 1, 1398, 85-98. doi: 10.22070/hpn.2019.4607.1036
قاسمی, کامران, قاجار سپانلو, مهدی, حدادی نژاد, مهدی. (1398). 'تأثیر سیلیسیم بر غلظت عناصر غذایی، رنگیزه های فتوسنتزی و کیفیت میوه توت فرنگی رقم کاماروسا', , 2(1), pp. 85-98. doi: 10.22070/hpn.2019.4607.1036
قاسمی, کامران, قاجار سپانلو, مهدی, حدادی نژاد, مهدی. تأثیر سیلیسیم بر غلظت عناصر غذایی، رنگیزه های فتوسنتزی و کیفیت میوه توت فرنگی رقم کاماروسا. , 1398; 2(1): 85-98. doi: 10.22070/hpn.2019.4607.1036